Rebecca DamhaugComment

Da brygga tok fyr

Rebecca DamhaugComment
Da brygga tok fyr

I sommer dro jeg ned på stranden en kveld for å ta bilder av stjernene. Det var ikke så stjerneklart som jeg hadde håpet, men på vei til stranden så jeg at noen skjøt opp fyrverkeri der nede. Det var dessverre ferdig da jeg kom fram og alle hadde gått, men det brant fortsatt et bål ytterst på en av bryggene.

Trykk på bildet for å se det i full størrelse

Jeg tenkte ikke så mye over det egentlig, og regnet bare med at noen hadde latt det være så det kunne slukne av seg selv. Og det var et fint motiv, så jeg satte opp stativet og begynte å ta noen bilder.

Merkelig nok begynte bålet å bli større i stedet, og til slutt forsto jeg at noe ikke var helt som det skulle. Akkurat da vi bestemte oss for å gå og si ifra til noen, kjørte en bil opp på brygga og en fyr kom løpende med brannslukningsapparat.

Det viste seg at bålet egentlig ikke var et bål, men en rakett som hadde tatt fyr da de sendte opp fyrverkeriet. Brygga var helt svidd av på den ene siden.

Jeg trodde ikke jeg hadde fått noen ordentlige bilder, så de havnet i en bortglemt mappe. De dukket opp i dag mens jeg endelig har begynt å organisere bildene mine i et ordentlig system. Jeg har faktisk en del bilder jeg ikke har lagt ut noe sted ennå, så det er jo noe jeg kan gjøre når jeg ikke har tid til å ta bilder!