Rebecca DamhaugComment

NOAHs fakkeltog mot pels 2015

Rebecca DamhaugComment
NOAHs fakkeltog mot pels 2015

På lørdag var jeg i Oslo for å være med å gå i NOAHs årlige fakkeltog mot pelsdyrnæringen for tredje gang. Denne gangen med et kamera i hendene i stedet for en fakkel, for jeg har alltid hatt så lyst til å ta bilder av de tusenvis av lysene som beveger seg gjennom gatene. Og for en utrolig stemning, åh jeg syns det er så fantastisk at det er så mange som bryr seg!

Jeg syns jo det er litt flaut å gå og ta bilder av tilfeldige mennesker, men syns det er verdt det på dager som dette - og jeg vil jo gjerne gjøre det jeg kan for at enda flere kan få høre om det. Jeg har en liten blogg med få lesere, men jeg håper at noen av dere som titter innom her kan bruke et minutt eller to på å gå innom NOAHs nettside og lese litt om pelsdyr. Det er bare så uendelig viktig, og jeg håper dette fantastiske arrangementet kan få så stor oppmerksomhet som mulig.

Dessuten finnes det en underskriftskampanje på change.org som jeg anbefaler alle å skrive under på! (:

NOAHs nettside (dyrsrettigheter.no)
Underskriftskampanje for forbud av pelsdyroppdrett i Norge